Om Matte!

Jag heter Sonja Nilsson och är gift med Thomas. Vi har två underbara pojkar på 10 resp. 13 år och vi bor i ett hus i Tyresö.

Att skaffa en tollare var ett gemensamt beslut av hela familjen. Jag tycker det är viktigt att alla är överens för att det skall fungera som en helhet. Hunden skall ju bli en familjemedlem och måste då vara respekterad av samtliga.

Detta är min första hund och valet kom till efter allt sökande på nätet. Vi alla försökte skaffa så mycket information som det bara gick både på nätet och i bokform.

När vi alla diskuterat klart bestämde vi oss för en Tollare och vi kontaktade olika uppfödare för att till slut bestämma oss varifrån vår lille kille, Ceasar, skulle vara ifrån.

Detta är ett beslut vi aldrig ångrat även om det varit en turbulent tid under hans tonårsperiod. Vi är mycket nöjda med relutatet av val och även Ceasars utveckling hittills.

Vi kommer att pröva olika grenar inom hunderiet innan vi bestämmer oss helt. Än så länge har vi bara provat jakten och utställning och det är vi nöjda med. Framtiden får visa vad vi kommer att satsa på.

Upp